VIOOL ENZO | vioolles in Zutphen en LochemVIOOL ENZO | vioolles in Zutphen en Lochem

Viool- en altvioollessen in Zutphen en Lochem

Enthousiasme | Individuele begeleiding op maat | Leuke groepslessen | Uitgewerkte didactiek | Talentontwikkeling | Samenspel | Bijzondere projecten | Veelzijdig: Klassiek, jazz pop, wereldmuziek

Een veelzijdige praktijk:

Met leerlingen tussen de 5 en 75 jaar.

Met leerlingen die met plezier spelen maar ook proberen het beste uit zichzelf te halen.

Met heel gewone kinderen, getalenteerde kinderen en kinderen die juist een eigen aanpak nodig hebben.

Met leerlingen die graag klassieke muziek spelen en met leerlingen die graag de nieuwste hits willen spelen (of misschien wel allebei).

Met leerlingen die het fijn vinden om in een groepje te lessen en met leerlingen die bij een meer individuele aandacht floreren.

Wat je verder zoal leert:
Bewust luisteren naar elkaar en naar je zelf.
Leren om te voelen wat je doet.
Doorzetten en toewerken naar een optreden.
Jezelf presenteren.
Je onzekerheid overwinnen.
Nieuwe inzichten verwerven.

Zo is vioolles behalve een leuke hobby ook een stukje persoonlijkheidsontwikkeling.

Mijn praktijk is onderdeel van het Muzecollectief en gelieerd aan de Muzehof, het centrum voor de kunsten in Zutphen en Lochem.

De lessen worden in alle gevallen gegeven op de locaties van de Muzehof in Zutphen en Lochem.

vioolles voor beginnersMet de collega’s van het Muzecollectief en in samenwerking met de Muzehof organiseren we regelmatig uitvoeringen, concerten, en leuke projecten om aan mee te doen, net zoals de regelmatige voorspeelavonden in samenwerking met collega’s van de Muzehof.

Vioollessen in Zutphen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de Muzehof Zutphen.

Vioollessen in Lochem op donderdag in de Muzehof dependance in Lochem.

Naast de gewone lessen vind ik deelname aan enige vorm van samenspel heel belangrijk. Hiervoor zijn in mijn praktijk en bij de Muzehof vele mogelijkheden. Voor een overzicht hiervan zie Samenspel

Voor jonge kinderen van 5 en 6 jaar is er de speciale jaarcursus Voorbereidend Viool

 
Ga naar: Tarieven
Ga naar: Inschrijven

Neem contact op voor meer informatie of voor een gratis proefles

Eén reactie op “Lessen

  1.  by  Isis van der Klei

    Jaap is een echte topper! Ik heb zo’n 12 jaar viool les bij hem gehad. Door Jaap heb ik nog steeds onwijs veel plezier in het viool spelen. En is de viool nog steeds een grote hobby. Zo doe ik nog regelmatig mee met projectorkesten. Zijn lessen hebben me altijd gemotiveerd mijn best te doen, zonder dat ik me daarin verplicht voelde en zonder dat ik het plezier in de muziek heb verloren. Dat heeft van mij een echte musicus een goede amateur violiste gemaakt!!! De lessen binnen de talentenklas waren erg leerzaam, maar ook de vele optredens en samenspel activiteiten die worden georganiseerd zijn super! Van klassiek tot verschillende andere stijlen, de diversiteit heeft me altijd geïnspireerd, maar ook het feit dat Jaap altijd open stond om iets nieuws te proberen. Eerlijk zei wat hij er van vond, maar je vervolgens altijd een eigen keus gaf. Nog steeds mis ik de lessen, maar helaas kon ik dit met mijn studie niet meer combineren en ben ik naar het westen verhuisd. Jaap het ga je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *